Päiväoperaattori

Haemme Hämeenlinnaan keskusvalvomoon vakituiseen työsuhteeseen

Päiväoperaattoria

Päiväoperaattorina työnkuvaasi kuuluvat voimalaitos- ja kaukolämpöprosessien valvonta- ja käyttötehtävät. Suurin osa kohteistamme on etävalvottavia. Tehtäväsi sisältävät myös kiinteän ja kaasumaisen polttoaineen voimalaitosprosesseihin liittyviä töitä. Työssäsi tuet vuoroissa toimivia operaattoreitamme. Päiväoperaattorin työ on pääasiassa päivätyötä, mutta tarvittaessa sinulla on valmius myös vuorotyöhön.

Pohjakoulutuksenasi voi olla esimerkiksi voimalaitosprosesseihin liittyvä ammattitutkinto, sähkö-/automaatioalan tai energiatekniikan insinöörin koulutus. Olet joustava ja positiivisen asenteen omaava tekijä. Kykenet työskentelemään itseohjautuvasti yksin sekä toimimaan osana ryhmää. Odotamme sinulta hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kiinnostusta energia-alaa kohtaan. Voimalaitosprosessien tuntemuksen sekä niiden ohjaus- ja käyttökokemuksen katsomme eduksesi.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajan voimalaitoksella.

Tarjoamme mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja haastavan toimenkuvan energialiiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meillä on mukava työyhteisö, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskusvalvomoinsinööri Miika Simonen, puh. 050 5960 403, pe 23.09. klo 12.00–14.00 ja pe 30.09. klo 12.00–14.00.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 02.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi

Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.