Mies, nainen ja lapsi katsovat puhelinta.

Älykäs lämmityksen ohjaus-Valvomo Äly

Valvomo Äly tuo tekoälyn lämmityksen avuksi ja auttaa optimoimaan olosuhteisiin nähden parhaan lämpötilan niin asumismukavuuden kuin energiatehokkuudenkin kannalta.

Älykäs lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta

Valvomo Äly -palveluumme kuuluva lämmityksen ohjaus tuo tekoälyn lämmityksen avuksi ja auttaa optimoimaan olosuhteisiin nähden parhaan lämpötilan niin asumismukavuuden kuin energiatehokkuudenkin kannalta. Mikään järjestelmä ei kuitenkaan yksin ratkaise ongelmia vaan valvonnassa tarvitaan aina automaation lisäksi myös osaavia ammattilaisia.

Järjestelmä seuraa asuntojen lämpötiloja sekä sääennusteita ja oppii, miten kiinteistönne eri aikoina ja olosuhteissa käyttäytyy. Se ohjaa lämmitystä juuri tarpeen mukaan, tarjoaa energiatehokkaimman tavan lämmittää ja pitää asuntojen lämpötilat tasaisina. Lisäksi Loimuan asiantuntijat valvovat ja analysoivat kiinteistönne energiatehokkuutta ja optimaalista toimintaa.

Palvelu mukautuu kunkin kohteen tarpeiden mukaan. Asuntoihin ja tiloihin asennetaan lämpötilaa ja kosteutta mittaavat langattomat anturit, sekä lämmönjakohuoneeseen omat anturit ja ohjausyksikkö. Järjestelmä perustuu suomalaisen Leanheatin teknologiaan ja se on käytössä jo 150 000 asunnossa hyvin kokemuksin.

Näin palvelumme hyödyttää sinua:

  • Lisää asumismukavuutta: tasaisemmat lämpötilat ja parempi lämmityksen hallinta
  • Lämmitystä juuri tarpeen mukaan, palvelu auttaa välttämään ylilämmitystä ja tasaa kulutuspiikkejä
  • Energiatehokkaampi tapa lämmittää auttaa taloyhtiötänne saamaan kustannussäästöjä lämmitykseen, jopa 10%.
  • Tarkka reaaliaikainen kosteus- ja lämpötilatieto ja automaattiset hälytykset mahdollistavat ennakoivan ja oikea-aikaisen huollon – lämmityksen ja huoneistojen korjaukset nopeammin ja tarkemmin
  • Loimuan energia-asiantuntijoiden laaja-alainen osaaminen käytössäsi

Millaisiin kohteisiin palvelu soveltuu?

Valvomo Äly-palvelu on tarjolla tällä hetkellä vähintään 15 huoneiston asuinrakennuksille, kuten taloyhtiöille ja vuokrataloyhtiöille. Palvelumme soveltuu monenlaisiin kohteisiin. Arvioimme ratkaisun hyödyt aina asiakaskohtaisesti ja annamme räätälöidyn toteutusehdotuksen kuhunkin kohteeseen tai kohteisiin. Teemme asiakkalle aina analyysin, jolla varmistamme, että palvelu soveltuu kohteeseen ja parantaa lämmityksen toimintaa ja energiatehokkuutta.

Naiset rennosti poydan aaressa

Asemanrannan energiakumppanuus

Loimua toimii Asemanrannan energiakumppanina. Lue lisää Loimuan tarjoamista edistyksellisistä ja monipuolisista energiaratkaisuista.

Näin saat palvelun käyttöösi

Osaavat asiantuntijamme ovat käytössäsi:
Kanta-Häme ja Toijala: Toni Nikkanen, puh. 040 7078 332, toni.nikkanen@loimua.fi 
Jyväskylän seutu, Vilppula ja Heinola: Lauri Penttinen, puh. 044 0277 666, lauri.penttinen@loimua.fi 
Oulainen ja Kärsämäki: Sami Leppälä, puh. 040 660 8686, sami.leppala@loimua.fi 
Tekninen asiantuntija: Jani Kanninen, puh. 050 3840 058, jani.kanninen@loimua.fi

Loimuan Valvomo Äly-palvelu on osa Lämpöluotsi -palvelukokonaisuuttamme, jonka tarkoituksena on tarjota teille kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja ja luotettavaa asiantuntijaosaamista.