Lammin tunnelma.

Luotettava ja huoleton kaukolämpö

Toimintavarma kaukolämpö tarjoaa huolettomuutta ja lämpöä elämääsi. Loimuan kaukolämmöllä nukut yösi huolettomasti kovemmillakin pakkasilla.

Kaukolämpö on luotettava ja huoleton

Toimintavarma kaukolämpö on kehitetty kylmän ilmastomme vaativiin olosuhteisiin. Kaukolämmityksellä lämmität vaivattomasti ja luotettavasti sekä kodin että lämpimän käyttöveden. Kaukolämpö on tasalaatuista ja sitä on saatavilla kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. Lämmön huolto- ja ylläpitokustannukset ovat alhaiset ja laitteet (lämmönvaihdin) vievät vähän tilaa, koska polttoainevarastoja, lämpökattiloita ja savupiippuja ei tarvita. Tiesithän myös, että kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto.

Paikallinen ja ympäristömyönteinen

Kaukolämpö on paikallinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka on energian tehokkaan käytön ja ympäristön näkökulmasta erinomainen kaupunkien ja taajamien lämmitysratkaisu. Lämmitysenergian tuottaminen keskitetysti mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantotekniikan käyttämisen. Lisäksi sähkön ja lämmön yhteistuotannossa säästetään energiaa. Asiakkaanamme saat meiltä lämpöä, joka on tuotettu suureksi osaksi hiilidioksidineutraaleilla, puuperäisillä polttoaineilla.

Alla oleva video kertoo vastuullisesta kaukolämmöstämme Hämeenlinnassa:

Miten kaukolämpö toimii?

Kaukolämpö on ympäristömyönteistä ja tehokkaasti tuotettua lämpöä, joka toimitetaan luotettavasti perille putkiverkoston kautta.

Lämpötuotteet

Loimua Kanta

Kantalämpö on tuttu tuote, joka on oletuksena voimassa kaikilla asiakkaillamme.

 • Ennestään tuttu hinnoittelurakenne, joka soveltuu kaikille asiakastyypeille
 • Sopimusvesivirtaan perustuva perusmaksu
 • Kaukolämmön kulutukseen perustuva energiamaksu

Loimua Jousto

Joustolämpö on energiatietoisen lämmittäjän valinta. Siinä kokonaishinta joustaa entistä vahvemmin oman kulutuksesi mukaan. 

 • Kantalämpöä 30-35 % alhaisempi perusmaksu
  • jos sopimusvesivirta 0,3 m3/h tai vähemmän, niin 30% alhaisempi perusmaksu
  • jos sopimusvesivirta enemmän kuin 0,3 m3/h, niin 35% alhaisempi perusmaksu
 • 15 prosentilla korotettu energian hinta verrattuna Kantalämpöön
 • Saatavilla toistaiseksi taloyhtiöille ja omakotiasiakkaille

Loimua Kanta Eko

Kanta Eko on tuote sinulle, joka haluat kantaa kortesi kekoon puhtaamman ympäristön puolesta. Tuotteen käyttäjänä saat CO2-neutraalia lämpöä.*

 • Saat alkuperätakuun, että lämpösi on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä
 • Kantalämmöstä tuttu hinnoittelurakenne, jonka lisäksi korotettu energiamaksu 0,99 €/MWh

Loimua Simppeli

Simppelilämpö on sinulle, joka käytät lämpöä hyvin säästeliäästi ja haluat nähdä sen selkeästi lämpölaskullasi.

 • Maksat vain kaukolämmön kulutukseen perustuvaa energiamaksua
  • Korotettu energian hinta verrattuna Kantalämpöön
 • Ei perusmaksua
 • Saatavilla toistaiseksi Toijalan asiakkaillemme

* Kanta Eko -lämpöä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Hattula, Jyväskylä, Kärsämäki, Lammi, Laukaa, Toijala, Turenki, Tikkakoski, Uurainen ja Oulainen.

Hintalaskuri

Hintalaskurimme avulla pystyt helposti vertailemaan, miten lämmityksen vuosikustannukset eroavat eri tuotteilla. Kanta-, Jousto- ja Ekolämmön kustannusarviot lasketaan arvioidun tai toteutuneen lämmönkulutuksen sekä sopimusvesivirran pohjalta. Hintalaskurin hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Syöttämällä nämä tiedot laskuri näyttää sinulle arvioidut lämmityksen vuosikustannukset. Kantaekosta laskemme tarvittaessa erillisen tarjouksen.

euroa (sis. alv)
m3/h
MWh

/vuosi

Kantalämpö

Oletustuote, jossa hinnoittelu koostuu perusmaksusta ja energiamaksusta.

/vuosi

Joustolämpö

Energian käytön mukaisesti joustava hinnoittelu, jossa on Kantalämpöön verrattuna alennettu perusmaksu ja korotettu energiamaksu. Tarjolla sekä taloyhtiöille että omakotiasukkaille.

/vuosi

Kanta Eko

Tuotteen käyttäjänä saat CO2-vapaata lämpöä, joka on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä. Kantalämmöstä tuttu hinnoittelurakenne, jonka lisäksi korotettu energiamaksu 0,99 €/MWh.

/vuosi

Simppelilämpö

Säästeliään energiankäyttäjän hinnoittelu, jossa maksetaan vain kulutukseen perustuvaa energiamaksua. Korotettu energian hinta, mutta ei perusmaksua.

Liity kaukolämpöön

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto. Tee sinäkin järkivalinta ja tilaa lämpöliittymä.