Kädenpuristus.

Kaukolämpölaitteisto

Uusimalla kaukolämpölaitteiston ajoissa pidät kiinteistösi kunnossa ja säästät lämmityskuluissa. Asiantuntijamme avulla uusit kaukolämpölaitteistosi huolettomasti.

Kaukolämpölaitteiston uusiminen ajoissa pitää kiinteistösi kunnossa ja säästää lämmityskuluissa. Nykyaikainen kaukolämpölaitteisto parantaa kiinteistösi asumismukavuutta, ja remontin kustannukset tulevat katetuiksi lämmityslaskuissa syntyvillä säästöillä.

Asiantuntijapalvelumme avulla uusit kaukolämpölaitteiston helposti ja huolettomasti. Voit olla meihin myös yhteydessä jos kaukolämpölaitteiston huolto on ajankohtaista.

Lue myös: Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpölaitteisto – lämmönvaihdin

Kaukolämpölaitteistoon kuuluu monta eri osaa, kuten venttiilit, pumput, anturit ja näiden tulee toimia lämmön ja valvonnan mahdollistamiseksi.

Me Loimuassa hoidamme puolestasi koko projektin laadukkaasti alusta loppuun sovitussa aikataulussa, ns. avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä helposti ja nopeasti kokonaistoimituksen, jonka avulla varmistat suunnitelmallisen ja onnistuneen projektin.

Laadimme puolestasi kaukolämpölaitteiden mitoituksen, tarkastamme asennus- ja laitesuunnitelmat sekä varmistamme uusien laitteiden luotettavan käyttöönoton. Laitteiston rahoitukseen saat viiden vuoden korottaman ja kiinteähintaisen sopimuksen.

Kaukolämpölaitteiston uusimisen hinta tai lämmönvaihtimen uusimisen hinta voidaan laskuttaa kuukausittaisen kaukolämpölaskun yhteydessä.

Kaukolämpölaitteiston uusiminen ja huolto

  • Kaukolämmön laitteet kuten lämmönvaihdin, mitoitus ja suunnitelmat, asennus, tarkastus ja uusien laitteiden luotettava käyttöönotto
  • Koroton ja kiinteä maksuaika viiden vuoden sopimuksella
  • Kaukolämpölaitteiston uusiminen tuo usein myös säästöjä – uusi lämmönvaihdin ja muu moderni laitteisto tehostavat lämmön käyttöä ja pienentää kaukolämmön vesivirtoja
  • Kaukolämpölaitteiston uusimisessa vaihdetaan ja modernisoidaan kaikki tarvittavat laitteiston komponentit. Tärkeimpänä lämmönvaihdin, säätökeskukset ja säätöventtiilit, pumput, anturit ja mittarit.

Esimerkki kaukolämpölaitteiston uusimisesta ja sen hinnasta:

  • Kaukolämpölaitteiston uusimisen hinta 11 980 € sis. alv 24%
  • Rahoitussopimuksen kuukausierä on 199,67 €
  • Taloyhtiö Hämeenlinnassa
  • Taloyhtiön ei tarvinut ottaa lainaa kaukolämpölaitteiston uusimiseen, lämmönvaihtimeen tai muihin komponentteihin, vaan remontti maksetaan tasaerälaskutuksena osana kuukausittaista kaukolämpölaskua

Palvelevat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään:

Kanta-Häme ja Toijala:

Sini Tamminen, puh. 040 593 0101, sini.tamminen@loimua.fi 

Jyväskylän seutu, Vilppula ja Heinola: Erno Lehtinen, puh. 040 839 0060, erno.lehtinen@loimua.fi

Oulainen ja Kärsämäki: Sami Leppälä, puh. 040 660 8686 , sami.leppala@loimua.fi