Lämpöluotsi

Loimua Lämpöluotsi on mukana lämmittäjän arjessa. Se on palvelukokonaisuus, jossa yhdistyvät Loimuan kattava lämmitysasiantuntemus, kokonaisvaltainen asiakaspalvelu sekä loimualainen tahto tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvampaa. Lämpöluotsi kuvastaa myös toimintakulttuuriamme – tarjoamme avoimesti lämmityksen asiantuntijuuttamme asiakkaidemme käyttöön.

Alla olevasta kuvasta löydät tarjoamamme tuotteet ja ratkaisut sekä Lämpöluotsi-palvelumme.

Lämpöluotseina haluamme tarjota monipuolisia, ympäristöystävällisiä sekä kilpailukykyisiä palveluita. Me ymmärrämme tämän hetken tarpeet ja vaatimukset, mutta osaamme myös katsoa pidemmälle tulevaisuuteen. Meidän mielestä palveluiden tulee olla helppokäyttöisiä, luotettavia sekä tarvelähtöisiä. Lisäksi meiltä saat palveluille aina myös kasvot. Loimua Lämpöluotsi on nimensä mukaisesti rautainen ja luotettava ammattilainen, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, olipa kyse sitten isommasta lämmitysratkaisuun liittyvästä kysymyksestä tai pienemmästä arjen niksistä.

More-alueen energiaratkaisut

Loimua toimii More-yritysalueen energiakumppanina. Käy tutustumassa, minkälainen on Loimuan alueelle tarjoama energiaratkaisujen kokonaisuus.

Asemanranta

Asemanrannan energiakumppanuus

Loimua toimii Hämeenlinnan Asemanrannan energiakumppanina. Käy tutustumassa, millainen Lämpöluotsin palvelukokonaisuus Asemanrannasta löytyy.

Lämpöluotsipalvelumme kasvaa ja kehittyy koko ajan ja tarjoaa jokaiselle lämmittäjälle hyödyllistä ja rahanarvoista tietoa. Kotisivuiltamme löydät yksityiskohtaista tietoa jokaisesta Lämpöluotsin palvelusta sekä lisäksi asiantuntijoidemme yhteystiedot. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteytta, niin katsotaan, miten saadaan sinulle paras mahdollinen lämmitysratkaisu. Osaavat lämpöluotsimme auttavat sinua mielellään!

Ota rohkeasti yhteyttä:
Kanta-Häme ja Toijala: Toni Nikkanen, puh. 040 7078 332, toni.nikkanen@loimua.fi 
Jyväskylän seutu, Vilppula ja Heinola: Erno Lehtinen, puh. 040 839 0060, erno.lehtinen@loimua.fi 
Oulainen ja Kärsämäki: Sami Leppälä, puh. 040 660 8686 , sami.leppala@loimua.fi