Ura Loimuassa

Saamme lämmön elämään

Loimua on lämpöyhtiö lähellä asiakkaita toimien alan suunnannäyttäjänä. Meillä loimualaisilla on tinkimätön asenne ja ammattitaito lämmön tuotannossa, jakelussa ja asiakkaidemme palvelemisessa.

Lue tarkemmin miksi meillä Loimuassa viihdytään ja viisi tärkeintä syytä hakea meille.

Lue lisää

Työharjoittelu/Opinnäytetyöt

Mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Työharjoitteluun otamme pääsääntöisesti toisen asteen ammatillisten oppilaitosten työssäoppijoita sekä energia-alan ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoita. Lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltämme.
Kesätyöpaikat julkaistaan ja tulevat haettaviksi helmikuussa.

Loimua vastuullisena työpaikkana

Yrityskulttuurimme perustuu arvoihimme: ihmiseltä ihmiselle, uteliaasti uudistuen ja lujaa luotettavuutta. Arvomme ohjaavat tekemistämme ja sitä, miten toimimme työyhteisönä. Olemme mukana vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja panostamme työhyvinvointiin suunnitelmallisesti.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Meillä Loimuassa panostetaan henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat monipuolisia ja jatkuvaan oppimiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen kannustetaan.
Tehtävämme ovat laaja-alaisia ja vastuuta voi halutessaan ottaa lisää, tai siirtyä jopa uudenlaiseen rooliin esim. koulutuksen, erilaisten projektien, työssäoppimisen tai oman kiinnostuksen mukaan.

Yhteiset arvomme on luotu yhdessä ja ne pohjautuvat niihin vahvuuksiin, jotka arjessamme mielestämme toteutuvat. Aitous näkyy työporukan kesken arvostuksena ja yhdessä tekemisen ilona arjessa. Lämpö siirtyy niin voimalaitokselta asiakkaille kuin työpaikalla ihmiseltä ihmiselle.
Meillä puhalletaan yhteen hiileen, ja muutokseen lähdetään kaikki yhdessä. Kehittyminen tapahtuu innostavassa, kokeiluun kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Meillä on uudistumishalua. Meille on tärkeää korkea palveluasenne ja se, että voimme auttaa asiakasta asiantuntemuksellamme.
Olemme luotettavia, pidämme sen minkä lupaamme. Meille vastuullisuus on arjen tekoja ja selkäranka, johon nojaamme.

Yrityskulttuurimme on yhdessä tekemistä, avointa ja vahvaa yhteistyötä. Loimua on meidän yhteinen työpaikkamme ja siksi kehitämme sitä yhdessä. Olemme rohkeita päätöksissämme ja tekemisessä ja panostamme avoimeen vuorovaikutukseen. Toimimme arvojemme mukaisesti. Yrityskulttuurissamme panostamme sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin, ja teemme asioita positiivisella otteella, uteliaasti ja kehittyen.

Loimualainen johtaja kohtaa ihmiset yksilöllisesti, tukee, kannustaa ja haastaa sopivasti. Johtaminen pohjaa strategiaan sekä arvoihimme ja puuttuu jos arvojen mukainen toiminta ei toteudu. Tavoitteet ja odotukset on selkeitä. Esimiehet mahdollistavat jatkuvan kehittymisen. Inhimillinen johtamista pidetään meillä tärkeänä.

Meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys, joka pohjautuu aitoon, innostavaan ja kokeiluun kannustavaan työkulttuuriin. Meillä on ns. matala organisaatio, jossa omaan työhön pääsee vaikuttamaan ja ottamaan vastuuta. Työkavereiden kesken ilmapiiri on rento, ja meillä on avoin tekemisen meininki. ”Kaveria ei jätetä” on monella tärkeä motto.

Kiinnostaako ura Loimuassa?

Lähetä avoin hakemus tai ole yhteydessä henkilöstöpäällikköömme Virpi Suomalaiseen.

Virpi Suomalainen
henkilöstöpäällikkö
puh. 0400 964 086
virpi.suomalainen@loimua.fi