Ura Loimuassa

Loimua on lämpöyhtiö lähellä asiakkaitamme. Saamme lämmön elämään. Se tarkoittaa tinkimätöntä asennetta ja ammattitaitoa lämmön tuotannossa, jakelussa ja asiakkaidemme palvelemisessa.

Meillä Loimuassa työskentelee noin 90 henkilöä. Työtehtävämme ovat monipuolisia, haastavia ja itsenäisiä. Ammattitaitoiset tekijämme työskentelevät monenlaisissa tehtävissä, kuten lämpö- ja sähköasentajina, operaattoreina, erilaisissa energia- ja kaukolämmön asiantuntijatehtävissä ja tukitoiminnoissa. Teemme laaja-alaista yhteistyötä läpi yrityksen, arvostamme toisiamme ja teemme työtä rennolla meiningillä työkavereita tukien.

Meillä on monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Panostamme työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen. Mittaamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja teemme tämän pohjalta systemaattista kehittämistyötä. Meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys ja hyvä työilmapiiri.

Toimintaamme ohjaa yhteisesti luodut arvomme, jotka antavat suuntaa tekemisellemme sekä miten kohtaamme työkaverimme ja asiakkaamme.

Työhyvinvointi on merkittävässä osassa yrityskulttuuriamme. Olemme luoneet oman AITO-työhyvinvointimallin, jonka pohjalta Loimuan omaa työhyvinvointitoimintaa kehitetään ja tarkastellaan laajasti, ei vain yksittäisinä ja irrallisina tekoina. Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä henkilöstön kanssa työyhteisö- ja vuorovaikutuskulttuuria, jossa tehdään AITOJA tekoja ja koetaan AITOJA kohtaamisia. Olemme tehneet systemaattista ja suunnitelmallista työtä henkilöstön työhyvinvoinnin parissa jo useita vuosia. Monet näistä hankkeista ovat saaneet alkunsa henkilöstötyytyväisyysmittauksesta tai vuoropuhelusta henkilöstön kanssa.

Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä. Yhteisössä olemme sitoutuneet edistämään seuraavia vastuullisen työpaikan ja kesäduunin periaatteita:

  • Kunnioitamme työnhakijaa.
  • Perehdytämme työhön kunnolla.
  • Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten.
  • Tarjoamamme työ on merkityksellistä, jossa saa kehittyä.
  • Puutumme syrjivään kohteluun heti.
  • Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  • Maksamme kohtuullista palkkaa.

Lue tarkemmin mitä nämä vastuullisuusperiaatteet pitävät sisällään: https://tyopaikat.oikotie.fi/vastuullisen-tyopaikan-periaatteet

Hakemukset avoimiin tehtäviimme tai avoimen hakemuksen voit jättää osoitteeseen rekry@loimua.fi.
Työpaikkoihin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa henkilöstöpäällikkömme Virpi Suomalainen, puh. 0400 964086.

Työharjoittelu/Opinnäytetyöt

Mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Työharjoitteluun otamme pääsääntöisesti toisen asteen ammatillisten oppilaitosten työssäoppijoita sekä energia-alan ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoita. Lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltämme.
Kesätyöpaikat julkaistaan ja tulevat haettaviksi helmikuussa.