Ura Loimuassa

Loimua on lämpöyhtiö lähellä asiakkaitamme. Saamme lämmön elämään. Se tarkoittaa tinkimätöntä asennetta ja ammattitaitoa lämmön tuotannossa, jakelussa ja asiakkaidemme palvelemisessa.
Meillä Loimuassa työskentelee noin 90 henkilöä. Työtehtävämme ovat monipuolisia, haastavia ja itsenäisiä. Teemme laaja-alaista yhteistyötä läpi yrityksen, arvostamme toisiamme ja teemme työtä kaveria ei jätetä -asenteella.

Meillä on monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Panostamme työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen. Mittaamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja teemme tämän pohjalta systemaattista kehittämistyötä. Meillä on tutkitusti korkea työtyytyväisyys ja hyvä työilmapiiri. Olemme saaneet vuoden 2019 henkilöstötutkimuksen perusteella Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Tutustu työntekijöihimme sekä avoimiin tehtäviimme tai jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@loimua.fi.
Työpaikkoihin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa henkilöstöpäällikkömme Virpi Suomalainen, puh. 0400 964086.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Työharjoittelu/Opinnäytetyöt

Mahdollisuuksiemme mukaan tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Työharjoitteluun otamme pääsääntöisesti toisen asteen ammatillisten oppilaitosten työssäoppijoita sekä energia-alan ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoita. Lisätietoja saat henkilöstöpäälliköltämme.