Kuppi kuumaa kädessä.

Lämpöluotsi Valvomo

Valvomo-palvelumme avulla pidämme teistä aidosti hyvää huolta. Asiantuntijamme valvovat lämmitys- ja jäädytyslaitteistojanne jatkuvan etäyhteyden avulla.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Käytössänne on yhä enemmän talotekniikkaa ja monipuolisia energiaratkaisuja. Kehityksen myötä myös niiden tekniset- sekä säätöongelmat ovat yleistyneet. Törmäämme usein kohteissamme erilaisiin ongelmiin, kuten lämpöpumppujen toimimattomuuteen sekä laitteisto- ja olosuhdeongelmiin. Nämä aiheuttavat kasvanutta energiankulutusta, lisäkustannuksia sekä ylimääräistä työtä, ja johtavat lopulta laiterikkoihin. Useimmiten asiakkaamme tai huoltoyhtiöt eivät ole lainkaan tietoisia näistä ongelmista.

Me Loimuassa haluamme korostaa, että mikään järjestelmä yksinään ei ratkaise ongelmaa. Sen havainnoinnissa tai optimaalisen toiminnan valvonnassa tarvitaan aina automaation lisäksi osaavia ammattilaisia.

Mikä on Valvomo-palvelu?

Lämpöluotsi Valvomo pitää teistä aidosti huolta. Asiantuntijamme valvovat keskusvalvomossa lämmitys- ja jäähdytyslaitteistojanne jatkuvan Loimuan tietoturvallisen etäyhteyden avulla. He huolehtivat laitteidesi hyvästä kunnosta ja oikeanlaisesta toiminnasta.

Näin palvelumme hyödyttää sinua:

  • Energian ja kustannusten säästö: Analysoimme, ylläpidämme ja kehitämme energiatehokkuutta koko elinkaaren ajan
  • Reagoimme nopeasti laitteiston vikatilanteisiin sekä järjestelmän vaillinaiseen tai epäoptimaaliseen toimintaan
  • Asiantuntijamme valvovat puolestasi: Lisäämme huolettomuuden tunnettasi ja vapautamme aikaasi
  • Tiedon lisääminen: Tarjoamme reaaliaikaisen, selkeän näkymän järjestelmän toiminnasta omalle tietokoneellesi
  • Saat säännölliset raportit, kehitysehdotukset sekä yhteistyötapaamiset
  • Loimuan energia-asiantuntijoidemme laaja-alainen osaaminen on käytössäsi.

Palvelumme on markkinoiden vahvin sisällöltään ja huolettomin käytettävyydeltään. Se on laajennettavissa mm. olosuhdemittauksiin, energian seurantaan ja kiinteistökohtaiseen lämmön optimointiin.

Millaisiin kohteisiin palvelu soveltuu?

Valvomo-palvelu on tarjolla julkiselle sektorille, yrityksille sekä taloyhtiöille. Palvelumme soveltuu monenlaisiin kohteisiin: kaukolämpö- ja lämpöpumppukohteista hybridijärjestelmiin. Arvioimme ratkaisun hyödyt aina asiakaskohtaisesti ja annamme räätälöidyn toteutusehdotuksen kuhunkin kohteeseen tai kohteisiin.

Lisätietoja saat palvelevilta asiantuntijoiltamme:
Tuotepäällikkö Jani Kanninen, puh. 050 3840 058, jani.kanninen@loimua.fi
Valvomo: puh. 020 7310 160

Loimuan Valvomo-palvelu on osa Lämpöluotsi -palvelukokonaisuuttamme, jonka tarkoituksena on tarjota teille kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja ja luotettavaa asiantuntijaosaamista.