Naiset rennosti pöydän ääressä.

Jäähdytys- ja viilennysratkaisut

Loimuan talokohtaisen viilennysratkaisun avulla huoneistojen lämpötilat pysyvät tasaisena ympäri vuoden.

Jäähdytyksen ja viilennyksen tarkoituksena on pitää rakennusten tilojen lämpötilaa miellyttävänä helteelläkin. Loimuan jäähdytys- ja viilennysratkaisun avulla asunnon lämpötila pysyy miellyttävänä ja tämän ohella hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön.

Asunnon viilennyksellä lisää asuinmukavuutta

Jäähdytys- ja viilennysratkaisumme avulla asunnon viilennys on kätevää ja lämpötila pysyy tasaisen mukavana ympäri vuoden. Viilennys lisää näin huomattavasti asumismukavuutta.

Tarjoamme viilennystä tällä hetkellä talokohtaisena ratkaisuna. Järkevintä järjestelmän toteuttaminen on uuden talon rakentamisvaiheessa tai vanhassa talossa isojen remonttien, kuten linjasaneerauksen, yhteydessä. Laitteisto hyödyntää hukkalämmön kaukolämpöverkkoon. Viilennyslaitteisto on Loimua Oy:n omistuksessa ja hallinnassa.

Kun etsitään parasta ilmastointilaitetta tai muuta ilmanjäähdytintä kerrostaloon, kannattaa asiaa miettiä myös koko taloyhtiön kannalta. Kaikki taloyhtiöt eivät salli esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennusta. Ota meihin yhteyttä – kerromme ilmanviilennyksestä mielellämme lisää.

Asemanrannan energiakumppanuus

Loimua toimii Asemanrannan energiakumppanina. Lue lisää Loimuan tarjoamista edistyksellisistä ja monipuolisista energiaratkaisuista.

Kiinnostuitko? Palvelevat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään:

Kanta-Häme ja Toijala: Toni Nikkanen, puh. 040 7078 332, toni.nikkanen@loimua.fi 
Jyväskylän seutu, Vilppula ja Heinola: Erno Lehtinen, puh. 040 839 0060, erno.lehtinen@loimua.fi 
Oulainen ja Kärsämäki: Erno Lehtinen, puh. 040 839 0060 , erno.lehtinen@loimua.fi