Naiset rennosti pöydän ääressä.

Jäähdytys

Loimuan talokohtaisen viilennysratkaisun avulla huoneistojen lämpötilat pysyvät tasaisena ympäri vuoden.

Jäähdytyksen tarkoituksena on pitää rakennusten tilojen lämpötilaa miellyttävänä helteelläkin. Lämmityksen lisäksi rakennuksen jäähdytys on asuinmukavuuden kannalta. Loimuan viilennysratkaisun avulla huoneistojen lämpötila pysyy miellyttävänä ja tämän ohella hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön.

Viilennyksellä lisää asuinmukavuutta

Viilennysratkaisumme avulla huoneistojen jäähdytys on kätevää ja lämpötila pysyy tasaisen mukavana ympäri vuoden. Viilennys lisää näin huomattavasti asumismukavuutta. Tarjoamme viilennystä tällä hetkellä talokohtaisena ratkaisuna. Järkevintä järjestelmän toteuttaminen on uuden talon rakentamisvaiheessa tai vanhassa talossa isojen remonttien, kuten linjasaneerauksen, yhteydessä.

Talokohtainen viilennyslaitteisto asennetaan lämmönjakohuoneeseen ja kytketään talon keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään. Laitteisto hyödyntää hukkalämmön kaukolämpöverkkoon. Viilennyslaitteisto on Loimua Oy:n omistuksessa ja hallinnassa.

Asemanrannan energiakumppanuus

Loimua toimii Asemanrannan energiakumppanina. Lue lisää Loimuan tarjoamista edistyksellisistä ja monipuolisista energiaratkaisuista.

Asunnon viilennys

Kun etsitään parasta ilmastointilaitetta tai muuta ilmanjäähdytintä kerrostaloon, kannattaa asiaa miettiä myös koko taloyhtiön kannalta. Kaikki taloyhtiöt eivät salli esimerkiksi ilmalämpöpumpun asennusta.

Loimuan viilennysratkaisun avulla lämpötila saadaan pidettyä miellyttävänä koko rakennuksessa. Asian voi ottaa puheeksi esimerkiksi taloyhtiön kokouksessa ja tarvittaessa meihin voi ottaa yhteyttä, jolloin kerromme ilmanviilennyksestä mielellämme lisää.

Kiinnostuitko? Palvelevat asiantuntijamme auttavat sinua mielellään:

Kanta-Häme ja Toijala: Toni Nikkanen, puh. 040 7078 332, toni.nikkanen@loimua.fi 
Jyväskylän seutu, Vilppula ja Heinola: Erno Lehtinen, puh. 040 839 0060, erno.lehtinen@loimua.fi 
Oulainen ja Kärsämäki: Sami Leppälä, puh. 040 660 8686 , sami.leppala@loimua.fi