Nainen tutkii dataa tietokoneen ruudulta.

Hinnat ja ehdot – kaukolämpö ja maakaasu

Me Loimuassa tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat ja asiantuntevaa palvelua. Katso tältä sivulta kaukolämmön ja maalämmön hinnat ja kustannukset.

Kaukolämmön hinta ja ehdot

Kaukolämmön liittymisehdot ja liittymismaksu

Me Loimuassa tarjoamme kaukolämmön liittymismaksun alkaen 4000€. Liittymismaksuun vaikuttaa kiinteistön etäisyys kaukolämpöverkkoon, liittymän rakentamiskustannukset sekä kiinteistön koko.

Liittymismaksulla rakennamme kiinteistöönne kaukolämmön liittymisjohdon ja mittauskeskuksen, toimitusrajana on kaukolämmön mittauskeskus. Liittymisjohto ja lämmön mittauskeskus ovat Loimua Oy:n omistuksessa ja kunnossapidossa. Asiakkaan hankittavaksi jää ainoastaan kaukolämmön lämmönjakokeskus. Pyrimme aina rakentamaan kaukolämpöliittymät joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, asiakkaan kanssa sovittavan aikataulun ja reitin mukaisesti.

Kaukolämmön energiamaksu – energian hinta

Kaukolämmön energiamaksu laskutetaan käytetyn lämpöenergiamäärän mukaan. Energiamaksun yksikkö on €/MWh. Energiamaksun hinta vaihtelee verkkoalueittain, lisää tietoa löydät alla olevista hinnastoistamme.

Perusmaksuilla varmistetaan luotettavuus

Kaukolämmön perusmaksu määräytyy sopimusvesivirran mukaan. Sopimusvesivirta määritetään kylmimpään aikaan kiinteistön lämmittämiseen tarvittavan suurimman kaukolämpöveden virtaaman (m3/h) mukaan. Perusmaksulla katetaan lämmityksen toimivuuden ja huolettomuuden kannalta merkittäviä palveluita, kuten jatkuva valvonta sekä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä toimiva vikapäivystys. Huollamme, korjaamme ja uusimme lämmön jakeluverkostoa ja tuotantolaitoksia säännöllisesti, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme häiriöttömän toimituksen.

Kaukolämmön kustannus kokonaisuutena muodostuu

  • perusmaksusta
  • energiamaksusta sekä
  • arvonlisäverosta

Maakaasun hinnat ja ehdot

Maakaasun kokonaishinta muodostuu siirtohinnasta ja energian myyntihinnasta samaan tapaan kuin sähkönkin hinta.

Hinnan eri elementtejä ovat:

  • siirron perusmaksu, joka riippuu tilaustehosta, €/kk
  • siirron muuttuva osa, €/MWh
  • energiavero, €/MWh
  • energiamaksu, €/MWh

Siirtomaksuilla varmistetaan luotettavuus

Siirtomaksulla katetaan monia toimivuuden ja huolettomuuden kannalta merkittäviä palveluita, kuten jatkuva valvonta sekä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä toimiva vikapäivystys. Maksuilla varmistetaan myös tekniikan toimivuus.

Maakaasuhinnastot ovat voimassa Hämeenlinnassa, Hattulassa, Janakkalassa, Iittalassa ja Toijalassa.

Oriveden Aluelämpö Oy