Työmaakuva.

Maakaasu

Maakaasu on luotettava ja turvallinen lämmitysmuoto. Maakaasun täydellisen palamisen ansiosta lämmityskattila pysyy puhtaana, lämmityksen hyötysuhde on korkea ja lämmityslaitteiden huoltotarve on hyvin vähäinen.

Varma ja turvallinen maakaasu

Monipuolinen maakaasu on vaivaton, siisti ja tehokas valinta teollisuuden ja erilaisten yritysten valmistusprosessien energiaksi. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vaaditaan korkeita lämpötiloja, puhtaita palokaasuja sekä hyvää säädettävyyttä. Maakaasu on omiaan myös lämmitysmuotona esimerkiksi taloyhtiöissä. Kaasun jakeluverkko ei ole altis toimituskatkoille – kaasua toimitetaan joustavasti silloin, kun sitä tarvitaan.

Maakaasun ja biokaasun täydellisen, puhtaan palamisen ansiosta kattila pysyy puhtaana, hyötysuhde on korkea ja laitteiden huoltotarve hyvin vähäinen. Maakaasu ei sisällä juuri lainkaan rikkiä eikä lainkaan pölyä eikä raskasmetalleja. Poltettaessa maakaasusta syntyy hiilidioksidia ja vesihöyryä sekä typenoksideja. Myrkytön maakaasu on hajustettu, joten erittäin harvinaisissa vuototapauksissa tilanne huomataan ennen mahdollisen vaaran syntymistä ja maakaasu haihtuu ilmaan eikä siitä aiheudu ympäristöriskiä.

Loimua on paras kumppanisi, koska

  • tunnemme asiakkaamme
  • olemme luotettava, paikallinen toimija
  • olemme kustannustehokas ja tarjoamme monipuolisia hinnoitteluratkaisuja
  • optimoimme kustannuksia asiakkaidemme tarpeisiin

Maakaasumarkkina avautui 2020

Maakaasumarkkina avautui kilpailulle vuoden 2020 alussa, kun Suomen ja Viron välinen kaikkiaan 151 kilometriä pitkä Balticconnector-putkiyhteys otettiin käyttöön. Nykyään maakaasun käyttäjät voivat vapaasti kilpailuttaa maakaasuenergian oston, kun heillä on käytössä etäluettava mittari. Kaasun jakelu säilyy ennallaan jakeluyhtiöiden kautta. Me Loimuassa toimimme aktiivisesti kaasumarkkinoilla, ostamme ja myymme kaasua vuoden jokaisena päivänä.

Biokaasu on kotimaista uusiutuvaa energiaa

Ammattimaisen osto- ja myyntiprosessimme sekä suuren hankintavolyymimme ansiosta asiakkaamme nauttivat erittäin kilpailukykyisistä hinnoista. Loimuan energiavalikoimassa on myös biokaasu.

Biokaasu on uusiutuvaa, kotimaista bioenergiaa, jota tuotetaan muun muassa biojätteestä. Loimua toimittaa asiakkailleen Gasum Oy:n toimittaman maakaasun lisäksi myös Gasum Oy:n tuottamaa täysin uusiutuvaa ja päästötöntä biokaasua.

Gasum on Suomen suurin kiertotaloustoimija, biojätteen käsittelijä ja Pohjoismaiden suurin biokaasun ja ravinteiden tuottaja.

Yksityisasiakkaille myymme maakaasua vain jakeluverkkomme alueella (Kanta-Häme, Toijala).

Kaasuluotsi

Vieraile Kaasuluotsi.fi -sivustollamme ja lue lisää maakaasun eduista ja hyödyistä:

Maakaasulämmitysjärjestelmä vaatii rinnalleen vain vesikiertoisen patteri- tai lämmitysjärjestelmäverkoston, lämmityskattilan, kaasupolttimen sekä etäluettavan mittarin. Suomessa on maakaasun ja biokaasun turvallisuuteen kiinnitetty erityishuomiota koko sen pitkän käyttöhistorian ajan. Maakaasun turvallisen käytön varmistavat standardien mukaiset käyttö- ja valvontalaitteet. Maakaasualan työt ovat luvanvaraisia ja tehtäviä hoitaville henkilöille on asetettu tiukat pätevyysvaatimukset.

Palveleva asiantuntijamme on sinua varten:
Toni Nikkanen, puh. 040 707 8332, toni.nikkanen@loimua.fi