Lämpimiä ajatuksia jokaiseen hetkeen

Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen ja vaikutti kaikkien elämään. Se muutti totuttuja käytänteitä ja pakotti tekemään rajoituksia, joilla suojelemme toinen toisiamme. Yhtä asiaa se ei ole kuitenkaan muuttanut: lämpimiä ajatuksia toisiamme kohtaan.

Lämpöä musiikista

Tänä vuonna lämpimiä ajatuksia lähetetään ystäville ja läheisille musiikin muodossa. Taltioimme Saamme lämmön elämään -konsertin, jossa on mukana monta ikimuistoista hetkeä. Nämä lauluesitykset elävät koko vuoden Facebook-sivullamme, josta niitä on helppo jakaa ystäville lämpimien ajatusten kera. Toivomme, että esitykset tuovat viihdettä ja iloa päiviin.

Laulukirja ja konsertti-dvd

Viihdettä vanhainkodeille

Teimme konsertista DVD:n, jonka lähetimme laulukirjan kera Loimuan toimialueella sijaitseville vanhainkodeille, joita poikkeuksellinen aika on erityisesti koetellut. Tällä tavoin tuomme heille iloista tekemistä jokaiseen päivään – turvallisesti välittäen.
Kappaleet tulkitsee upea Christa Talikka.

Lauluesitykset

Lahjoituskohteena Mieli ry

Lämpimät ajatuksemme kantavat myös hyväntekeväisyyteen. Keräämme Facebook-kanavallamme lahjoitussummaa, jonka lahjoitamme mielenterveysjärjestö MIELI ry:n valtakunnalliseen Kriisipuhelimeen. Kriisipuhelimen keskeinen rooli arjen jakamisessa korostuu tässä ajassa entistä enemmän. Viime vuonna MIELI ry:n kriisipuhelimeen tuli yli 33 % enemmän puheluita kuin edellisenä vuonna. Yhä useammin Kriisipuhelimeen soitti nuori aikuinen. Lahjoituksella haluamme tukea arjen jaksamista läpi poikkeuksellisen ajan.